Leuke kans!

Vond je het schaatsen op natuurijs ook weer zo leuk? Maar zou je nog wel iets beter willen leren schaatsen? Dan bieden wij je hiervoor nu een leuke kans!

Op zaterdag 29 januari of zaterdag 4 februari kun je samen met je man/vrouw, vriend/vriendin, zoon/dochter meedoen met een gratis proefles in de Elfstedenhal. De kinderen kunnen van 17 tot 18 uur meedoen aan een schaatsles op de 30*60 meter baan, voor de volwassenen is de training van 17.15 tot 18.15 uur op de buitenbaan.

Als deze proefles goed bevalt kun je voor ‘half geld’ de rest van het seizoen lid worden en elke week komen trainen op de zaterdagmiddag (of in overleg op een ander tijdstip in de week )

Het schaatsseizoen duurt nog tot begin maart. Als je lid wordt kun je ook de hele zomer komen trainen in Grou. In de zomer houden we droog- en skeelertraining. Aanmelden voor een proefles kan via bestuur.secretariaat@depinguins.nl. Ook voor vragen kun je Jolanda Dalhuizen mailen.