Aanvragen trainingszegels:

Je kunt je weer inschrijven voor de trainingen van STG de Pinguïns voor het winterseizoen 2023-2024

Net als vorig jaar kun je als lid van de Pinguïns via het google formulier je zegels aanvragen. Ben je geen lid maar wil je graag bij de Pinguïns wil schaatsen? Dan kan je lid worden via
de instructie op http://www.depinguins.nl/index.php/lidmaatschap/

We snappen dat jullie misschien nog niet aan schaatsen moeten denken, toch moeten de aanvragen voor trainingszegel al vóór 20 juli binnen zijn. Als je aanvraag later binnen is, kan (zal) het voorkomen dat je nog geen toegang hebt bij de eerste trainingen. Dus vraag voordat je op vakantie gaat en de zon opzoekt je trainingszegel aan!
Voor de jeugd is het handig om bij Bert en/of Roelof tijdens de skeelertraining te informeren op welk uur ze in kunnen/moeten schrijven. Dit wil niet zeggen dat alles vaststaat. Soms kan, na de zomer of op het ijs, er alsnog een wijzing in trainingsgroep nodig zijn. Nieuw dit jaar op ons formulier is dat ook de begeleiderspassen voor de beide banen aangevraagd kunnen worden. Zijn de passen reeds in bezit, dan vragen we jullie bij het antwoord anders het pasnummer even in te vullen.

De trainingszegel kan aangevraagd worden via de volgende link:
Inschrijfformulier