Donateur worden

Link naar forumulier

Word Donateur van STG De Pinguïns en Ondersteun het Schaatsen in Midden-Friesland

Welkom bij STG De Pinguïns, dé schaatsvereniging voor Midden-Friesland waar we samen plezier beleven aan het schaatsen en de passie voor deze wintersport delen. Als schaatsliefhebber en betrokken lid van onze gemeenschap kun jij een belangrijke rol spelen door donateur te worden.

Waarom Donateur Worden?

  1. Ondersteun Lokale Schaatsactiviteiten: Als donateur van STG De Pinguïns draag je direct bij aan de organisatie van lokale schaatsactiviteiten, trainingen en wedstrijden in Midden-Friesland. Jouw steun helpt bij het bieden van mogelijkheden voor schaatsers van alle leeftijden en niveaus om te genieten van deze prachtige sport.
  2. Faciliteer Talentontwikkeling: Door donateur te worden, help je bij het faciliteren van talentontwikkeling binnen onze vereniging. Jouw bijdrage kan worden gebruikt voor het bieden van trainingen, coaching en wedstrijdkansen voor jonge schaatsers die dromen van het bereiken van de top.
  3. Investeer in Schaatsinfrastructuur: STG De Pinguïns streeft naar het behoud en verbetering van schaatsinfrastructuur in Midden-Friesland. Jouw steun kan worden gebruikt voor het onderhoud van ijsbanen, de aanschaf van materialen en het verbeteren van faciliteiten, waardoor schaatsen toegankelijk blijft voor iedereen.
  4. Gemeenschapsbetrokkenheid: Als donateur draag je bij aan het versterken van de lokale gemeenschap door het bevorderen van gezondheid, sportiviteit en sociale verbondenheid. Samen maken we van STG De Pinguïns een plek waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van het schaatsen.

Jouw Impact

Door donateur te worden van STG De Pinguïns maak je een verschil voor het schaatsen in Midden-Friesland. Je draagt bij aan het voortbestaan van onze vereniging en het bevorderen van de schaatssport binnen onze gemeenschap.

Word Vandaag Nog Donateur!

Sluit je aan bij ons in de missie om het schaatsen te ondersteunen en te bevorderen in Midden-Friesland. Jouw steun is essentieel voor het voortbestaan van STG De Pinguïns en het realiseren van onze doelen. Word vandaag nog donateur en help mee aan het behouden van deze prachtige sport voor de komende generaties!

Link naar forumulier