Zomertraining 2019

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnenkort starten we met de zomertrainingen!

Skeeleren
We gaan skeeleren op de nieuwe play and skate court in Grou. De eerste keer verzamelen we met alle leden die willen skeeleren op maandag 15 april om 17.45 uur. Er wordt dan door de trainers gekeken hoeveel groepen er gemaakt moeten worden om leuk en veilig te trainen, dus de definitieve tijd dat mensen gaan trainen is pas bekend na deze eerste keer.

Als er erg veel belangstelling is kunnen we eventueel ook nog uitwijken met een groep op de woensdag, maar dit is in eerste instantie niet te bedoeling.

Belangrijk is dat het dragen van een helm verplicht is (zonder helm geen training) en beschermingsmiddelen sterk geadviseerd worden.

Droogtraining
De droogtraining is dit seizoen op de donderdag vanaf 18 april om 19.00 uur bij Meinga in Grou. Deze training is voor al onze leden, die hun conditie op peil willen houden en schaats specifieke oefeningen willen doen.

Fietstraining
Vanaf vrijdag 10 mei start ook de fietstraining weer. De eerste weken zal er om 18.30 uur verzameld worden aan de voorzijde van sporthal de Twine in Grou. Als het lang genoeg licht blijft wordt er verzameld om 19.00 uur. Leden van 16 jaar en ouder kunnen aan deze training deelnemen. Ook hier is een helm verplicht en wordt geadviseerd om een reserveband mee te nemen.

Iedereen die lid is van STG De Pinguins kan hier aan meedoen, dus ook de jeugdschaatsers/sters zijn van harte welkom!

Veiligheidsvoorschriften & opmerkingen

  • Voor het fietsen worden fietshandschoenen aangeraden en neem een reserveband mee.
  • Voor zowel het fietsen als skeeleren is een valhelm verplicht.
  • Neem altijd de veiligheidsmaatregelen van je trainer in acht.
  • Bij regen (natte skeelerbaan) wordt er een droogtraining gegeven. Dus altijd schoenen mee!


Algemeen geldt: Een training moet  minimaal 5 deelnemers hebben. Komt men hier structureel onder dan komt voor dat seizoen de training te vervallen.

 


© Copyright 2004-2019 - S.T.G. De Pinguins - Secretariaat: Marianne de Jong , Webbeheer: Simon Haringsma - Webdesign: beeldpunt - Zie ook onze Facebook-pagina