Algemeen

De vereniging kent 3 soorten leden, nl.  jeugdschaatsleden, “gewone’ leden en trimmers.

Jeugdschaatsleden

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar al lid worden van onze vereniging. Deze kinderen worden via de club bij het "jeugdschaatsen" op de kleine baan in Thialf geplaatst. Het jeugdschaatsseizoen loopt gelijk met het schaatsseizoen van de lange baan. Ook is er een mogelijkheid om mee te doen aan het jeugdschaatsen in de ijshal in Leeuwarden. Deze training wordt door de Pinguins zelf verzorgd. Meer informatie is te vinden onder het kopje Jeugdschaatsen.

Momenteel is er voor het jeugdschaatsen geen wachtlijst. Toch adviseren wij jou om zo vroeg mogelijk aan te melden.

‘Gewone' leden

Als ‘gewoon lid’ mag je op de trainingsuren van Thialf trainen. Je krijgt een KNSB-licentie, die nodig is om wedstrijden te mogen rijden..

Trimmers

Deze leden hebben geen KNSB-licentie nodig. Dit betekent, dat zij geen wedstrijden rijden. Trimmers trainen 1 keer per week en wel op de vrijdagavond. De capaciteit van het trimmers-uur is beperkt. Momenteel is er voor dit uur geen wachtlijs, dus grijp je kans!.

Als trimmer mag je gewoon meedraaien met alle zomertrainingen.

Zomerleden

Sporters die alleen aan de zomertrainingen mee willen doen kunnen tegen een gereduceerd tarief zomerlid worden van de Pinguins. Ze mogen dan niet deelnemen aan de ijstrainingen in de winter.

Lid worden:

Wil je lid worden, dan kun je onderstaand(e) formulier(en) selecteren, afdrukken en invullen. Stuur dit naar de ledenadministratie (zie Wie doet wat?) of volg de instructies op het formulier. Bij de ledenadministratie kun je ook terecht voor vragen.

Informatie met trainingsuren en tarieven (zowel Heerenveen als Leeuwarden):
Overzicht trainingsuren 2018-2019

Formulieren voor aanmelding, trainingen of wijzigingen:
> Aanmelding lidmaatschap 
> Inschrijving winter 2017-2018 (externe link)
Wijzigingsformulier


Opzeggen lidmaatschap:

Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk vóór 1 april met onderstaand formulier.

>  Opzegging Lidmaatschap


© Copyright 2004-2019 - S.T.G. De Pinguins - Secretariaat: Marianne de Jong , Webbeheer: Simon Haringsma - Webdesign: beeldpunt - Zie ook onze Facebook-pagina